vineri, 9 aprilie 2010

ruj - ROSU

Cel mai important produs de make-up din acest sezon: RUJUL ROSU

S-au scris multe despre rujul rosu. Multe au ramas inca nescrise. De la senzuala Marylin Monroe pana la extravaganta Gwen Stefani a zilelor noastre, rujul rosu a facut istorie si s-a mulat pe diverse personalitati si caractere.

Punctul comun al acestora este insa, fara indoiala, caracterul puternic si dominant al tuturor femeilor pentru care rujul rosu a constituit o declaratie de emancipare.

In zilele noastre, casele de moda care se adreseaza exact acestei tipologii feminine reinvie pe podium aceasta tendinta ce pare a nu se demoda niciodata. De la rujul intens de la Dior pana la maroul rosiatic de la Marc Jacobs sau luxoasa campanie Dolce&Gabbana, rujul rosu este un produs de beauty pe care nu trebuie sa-l eviti anul acesta! Daca nu esti suficient de curajoasa incat sa-l porti pe buze in timpul zilei, atunci considera-l un "must-have" pentru iesirile de seara.

Primavara-vara 2010, Christian Dior

Primavara-vara 2010, Marc Jacobs si Jason Wu

Scarlet Johannson in campania Dolce&Gabbana

Cum sa alegi nuanta de rosu in functie de culoarea tenului:

Pentru ca vorbim de machiaj, trebuie sa mentionez ca, desi rujul rosu se potriveste oricarei nuante de ten, important este pigmentul de rosu pentru care optezi in final.

Pentru tenul deschis, alege rosu intens, de Burgundia, rosu corai, nuanta vinului rosu sau un maro rosiatic.
Pentru tenul mediu, alege nuante calde de rosu, clasice, foarte pigmentate sau ruginiu.
Pentru tenul masliniu, alege zmeura, pruna sau mahon.

Restrictii:


Pentru a purta rujul rosu, ai nevoie de o dantura frumoasa. Orice pata va fi evidentiata de rujul rosu intens.

In general, daca ai o nuanta de par blond cenusiu, incearca sa optezi doar pentru nuante foarte calde de rosu si evita rosul de Burgundia, coraiul sau maroul rosiatic.

Daca pentru tenul tanar, orice nuanta de ruj, oricat de indrazneata sau indiferent de textura, te poate complimenta, pentru tenul matur opteaza pentru formule cremoase si evita-le pe cele mate sau gloss-urile. Textura bogata si hidratanta si culoarea usoara sunt ideale pentru tine.
Iata si cateva vedete care adopta constant acest trend, atat in stilul casual, cat si in cel formal, in cadrul evenimentelor oficiale.

Incearca:

Ruj de buze Parisax Professional, 54 lei, luxbeauty.ro
Ruj de bouge Rouge IT, 86 lei, luxbeauty.ro

Niciun comentariu: