joi, 24 iunie 2010

suvite in or out?

Am fost intrebata de multe dintre prietenele mele daca vara aceasta se mai poarta suvitele. O intrebare cat se poate de naturala si logica, tinand cont ca suvitele sunt cea mai eficienta metoda de vopsire pe timpul verii, cand soarele oricum ne decoloreaza parul fara sa vrem.

Raspunsul meu a fost de fiecare data DA, suvitele se mai poarta si se vor purta mult timp de-acum incolo. Vara aceasta un singur cuvant urias descrie suvitele, un cuvant ce se regaseste in toata industria frumusetii: NATURALETE.

SUVITE SUBTIRI

Indiferent de nuanta de baza a parului tau, suvitele delicate si subtiri sunt o alegere excelenta. Cu un subton mai jos decat nuanta ta, ele pot sa ofere mai mult volum parului tau, si sa arate excelent sub razele puternice ale soarelui de vara. Poti, de asemenea, sa incerci suvite foarte subtiri si foarte rare contrastante cu nuanta de baza a parului.

Anna Kendrik

Jane Krakowsky

Mel B

Rose Byrne

SUVITE MAI DESCHISE

Pastrand nota de naturalete, poti sa optezi pentru tonuri mai deschise decat baza parului tau, dar care sa pastreze linia naturala a culorii parului. De fapt, trebuie sa para ca parul este colorat de razele soarelui. Alege nuante calde, chiar daca parul tau este vopsit in nuante reci. Astfel, mentii un aspect natural, asortat verii.

Ashley Tisdale

Jessica Biel

Kristen Stewart

Kylie Minogue

SUVITE CONTRAST

Bineinteles, daca esti mai curajoasa, poti sa apelezi si la suvite contrastante, care ies foarte tare in evidenta, pe o baza inchisa la culoare. Poti alege metoda clasica, de suvite dese pe toata suprafata parului. Sau poti sa fii mai rebela, precum Rihanna, care a iesit in evidenta cu un contrast accentuat de suvite foarte groase. Totusi, Diva Hair te incurajam sa alegisuvitele cu look natural.

Elizabeth Hurley

Rihanna

SFATURI:

• Foloseste un sampon clarifying cu doua zile inainte de a-ti face suvite.
• Nu spala parul in ziua cand iti faci suvitele.
• Daca te vopsesti acasa foloseste produsul imediat cum l-ai desfacut.
• Nu te speria daca suvitele devin portocalii. In cateva minute vei vedea ca vor ajunge la nuanta dorita. Te sfatuim sa nu incerci sa ti le faci singura acasa. Daca te duci la salon nu accepta sa-ti lase suvitele asa, doar decolorate. In mod normal, dupa acest procedeu trebuie aplicata vopseaua.

Niciun comentariu: