joi, 24 iunie 2010

Sfaturile de ingrijire a parului in timpul verii au ramas in mare, la fel ca cele de acum 10 ani. Ce s-a schimbat in 2010 fata de anii trecuti sunt noile tipuri de produse si formule speciale pentru protectia parului in timpul si dupa expunerea la soare.

Multe dintre companiile cele mai cunoscute specializate in ingrijirea parului au recunoscut ca parul si scalpul trebuie sa fie protejate de actiunea soarelui in timpul verii, de nisip, apa de mare, saruri si vant intr-un mod mai intensiv. Ca rezultat, produsele existente pentru par sunt in mod constant reformulate si imbunatatite pentru a oferi protectie impotriva soarelui, a temperaturilor ridicate si umiditatii conexe, care pot deteriora parul, astfel rezultand parul uscat, lipsit de stralucire, despicat, fragil si aspectul de par ars.

Alte modificari pentru ingrijirea parului in 2010 includ actualizari de la unele dintre urmatoarele sfaturi traditionale de ingrijire a parului in timpul verii:


1. Redu sau elimina utilizarea produselor de curatare prea agresiva
In trecut, multi experti in ingrijirea parului sugerau utilizarea bi-saptamanala a produselor de curatare in profunzime pentru a elimina clorul, acumularea de substante si toxine conexe. Acest lucru nu mai este valabil si in 2010. De ce? Produsele de curatare profunda, majoritatea fiind recomandate pentru parul gras, pot cauza uscarea excesiva a suvitelor care ar putea fi deja afectate de la soare, nisip sau vant. In 2010 se prefera minimizarea expunerii la clor sau substante chimice similare mai degraba decat indepartarea ulterioara a acestora sau a efectelor negative pe care le au. Cel mai bun mod de a reduce la minimum contaminarea chimica in piscina este de a uda inainte parul cu apa distilata sau de izvor, de a purta o casca pentru inot, precum si de a spala parul imediat dupa iesirea din piscina.


2. Foloseste regulat produse "pre-spalare"
Descopera care este cel mai potrivit tratament pre-spalare pentru parul tau si foloseste regulat astfel de produse. Fie ca te concentrezi pe varfurile despicate, par vopsit sau hidratare in general, exista un tratament pre-spalare pentru orice tip de problema. Acest tip de produse se refera la uleiuri sau balsamuri special create pentru a fi folosite inainte de spalarea parului, timpul de actionare al acestora fiind de minimum o ora, pana la 6 ore sau chiar toata noaptea. Tratamentele de genul acesta exista de multi ani, dar numai in ultimul timp s-a remarcat efectul miraculos pe care il au asupra parului, devenind mult mai promovate decat inainte.


3. Ofera parului o pauza de sampon vara
Foloseste cantitati mai mici de sampon pentru a permite suvitelor sa absoarba uleiuri naturale. Sau incearca metode de curatare mai blande, care nu vor usca si mai tare suvitele deja expuse la soare. Opteaza pentru sampoane care contin balsam sau unele cu actiune mai putin agresiva. Parul trebuie sa fie tratat mai delicat in timpul verii. Ia in considerare trecerea la o formula de hidratare mai mare sau un sampon mai bland sau unul natural, achizitionat din farmacii sau magazine naturiste.


4. Un plus de hidratare
Desi este important sa oferi un plus de hidratare pe durata lunilor de vara, nu uita ca aceasta trebuie sa vina din interior spre exterior. Bea lichide pentru a mentine radacinile si suvitele sanatoase si stralucitoare. Apa va mentine de asemenea si pielea moale si catifelata. Desi este tentant sa bei bauturi alcoolice reci, cu gheata, retine ca acestea pot deshidrata pielea, parul si organismul in general. Apa si sucurile naturale sunt intotdeauna cea mai buna alegere.


5. Nu uita de balsam
Dupa fiecare spalare, fii sigura ca aplici si un balsam adecvat pentru tipul, textura si starea parului tau. Selecteaza tipul de balsam bazat pe tipul parului si nevoile acestuia in timpu verii. Parul expus in mod regulat la soare are nevoie de tratamente periodice de ingrijire si hidratare profunda. Pentru un tratament, mai profund, aplica balsamul, apoi infasoara-ti parul in folie de plastic sau casca pentru dus. Permite balsamului sa isi faca efectul pentru o perioada mai indelungata, cel putin un sfert de ora si nu doar 2-3 minute ca de obicei.


6. Clateste-te cu apa rece
Atunci cand este posibil, incheie procesul de spalare, cu o clatire cu apa rece pentru a „inchide" cuticulele parului si a-i oferi o stralucire naturala.


7. Utilizeaza balsam „leave-in"
Balsamurile de tip leave-in vor da un plus de protectie firele de par impotriva daunelor produse de mediu si soare. Acestea pot contribui, de asemenea, la respingerea substantelor chimice din piscina. Dupa uscarea parului in prosop, aplica o cantitate mica de balsam leave-in in palme, apoi distribuie produsul pe toata lungimea parului. Nu uita ca unele produse ofera doar stralucire parului, nu si hidratare. De aceea, fii sigura ca citesti eticheta produsului pentru a intelege ce beneficii trebuie sa aduca parului tau.


8. Adauga produse de protectie impotriva caldurii in „meniul"obisnuit al parului tau
Obisnuieste-te sa folosesti constant produse de protectie solara, nu doar atunci cand stai la plaja. Nu doar ca vor oferi protectie impotriva degradarii datorate temperaturilor foarte ridicate, dar vor bloca si razele soarelui. In unele cazuri, produsele de genul acesta micsoreaza si absorbtia de substante chimice din apa.


9. Evita folosirea aparatelor care incalzesc parul

 Daca folosesti in mod obisnuit instrumente de coaface ce implica incalzirea parului (foehn, placa de intins, ondulator), ofera-i parului tau o perioada de odihna in timpul lunilor de vara. Alege coafuri rapide, ce nu necesita tratarea termica a parului. Daca nu poti renunta la uscatorul de par, cel putin foloseste un tratament leave-in.
10. Renunta la tratamentele chimice

In timpul lunilor de vara, cand parul tinde sa fie lipsit de hidratare, limiteaza utilizarea substantelor chimice (decolorare, vopsire, intindere chimica sau permanent) cat mai mult posibil. In functie de tipul tau de par, textura si starea sa, ai putea lua in considerare evitarea produselor de ingrijire a parului care contin ingrediente cunoscute (unele forme de alcool), care pot duce la uscarea parului.


11. Foloseste tratamente naturiste
Ulei de ricin, ulei de jojoba sau de masline, incearca sa folosesti cateva luni macar unul din tratamentele naturiste de care auzi de ani de zile dar pe care nu ai avut timp sa le testezi pana acum. Cu siguranta nu te expui nici unui risc si parul tau nu va avea decat de castigat de pe urma acestor tratamente 100 % naturale.


12. Scurteaza-ti regulat varfurile deteriorate
Cum vara parul se deterioreaza mai rapid si mai usor decat in alte perioade, asigura-te ca iti tunzi varfurile o data la 4-6 saptamani. Cand varfurile au un aspect ars si neingrijit, fii sigura ca sunt deteriorate, fragile sau despicate. Singura solutie cand ajungi in stadiul acesta este sa te tunzi. Un plan mai sigur este prevenirea si tratarea parului din timp.


13. Acopera-ti parul
Atunci cand stai o perioada indelungata la soare, cel mai sigur mod de a purta parul este sub forma de impletituri sau coc, sau acoperit cu palarii chic sau esarfe.

Prevenirea este intotdeauna cea mai buna actiune pentru parul tau. Ai grija de el in timpul verii si nu va trebui sa-ti petreci toamna si iarna lucrand la repararea firelor de par.

suvite in or out?

Am fost intrebata de multe dintre prietenele mele daca vara aceasta se mai poarta suvitele. O intrebare cat se poate de naturala si logica, tinand cont ca suvitele sunt cea mai eficienta metoda de vopsire pe timpul verii, cand soarele oricum ne decoloreaza parul fara sa vrem.

Raspunsul meu a fost de fiecare data DA, suvitele se mai poarta si se vor purta mult timp de-acum incolo. Vara aceasta un singur cuvant urias descrie suvitele, un cuvant ce se regaseste in toata industria frumusetii: NATURALETE.

SUVITE SUBTIRI

Indiferent de nuanta de baza a parului tau, suvitele delicate si subtiri sunt o alegere excelenta. Cu un subton mai jos decat nuanta ta, ele pot sa ofere mai mult volum parului tau, si sa arate excelent sub razele puternice ale soarelui de vara. Poti, de asemenea, sa incerci suvite foarte subtiri si foarte rare contrastante cu nuanta de baza a parului.

Anna Kendrik

Jane Krakowsky

Mel B

Rose Byrne

SUVITE MAI DESCHISE

Pastrand nota de naturalete, poti sa optezi pentru tonuri mai deschise decat baza parului tau, dar care sa pastreze linia naturala a culorii parului. De fapt, trebuie sa para ca parul este colorat de razele soarelui. Alege nuante calde, chiar daca parul tau este vopsit in nuante reci. Astfel, mentii un aspect natural, asortat verii.

Ashley Tisdale

Jessica Biel

Kristen Stewart

Kylie Minogue

SUVITE CONTRAST

Bineinteles, daca esti mai curajoasa, poti sa apelezi si la suvite contrastante, care ies foarte tare in evidenta, pe o baza inchisa la culoare. Poti alege metoda clasica, de suvite dese pe toata suprafata parului. Sau poti sa fii mai rebela, precum Rihanna, care a iesit in evidenta cu un contrast accentuat de suvite foarte groase. Totusi, Diva Hair te incurajam sa alegisuvitele cu look natural.

Elizabeth Hurley

Rihanna

SFATURI:

• Foloseste un sampon clarifying cu doua zile inainte de a-ti face suvite.
• Nu spala parul in ziua cand iti faci suvitele.
• Daca te vopsesti acasa foloseste produsul imediat cum l-ai desfacut.
• Nu te speria daca suvitele devin portocalii. In cateva minute vei vedea ca vor ajunge la nuanta dorita. Te sfatuim sa nu incerci sa ti le faci singura acasa. Daca te duci la salon nu accepta sa-ti lase suvitele asa, doar decolorate. In mod normal, dupa acest procedeu trebuie aplicata vopseaua.

miercuri, 23 iunie 2010

se mai poarta geanta asortat la pantofi?

Pana acum cativa ani, sa nu iti potrivesti geanta la incaltaminte era cea mai mare fashion crime posibila, o blasfemie vestimentara de neinchipuit, mai grava chiar decat sosetele albe la costumul barbatesc sau asocierea de roz cu rosu. Dar cum moda se regenereaza continuu, dicteaza trenduri si mai apoi le reneaga, si aceasta „regula de aur" a fost incalcata. Ba mai mult, exista voci ce sustin ca asortarea pantofilor la geanta a ajuns un artificiu de stil desuet. Asa sa fie oare?

Black is forever

Oricat ar incerca unii sa demonteze mitul all black, nu prea au sorti de izbanda. Intotdeauna un outfit accesorizat cu pantofi si geanta de culoare neagra o sa respire eleganta, stil si rafinament. Fashionista Victoria Beckham stie asta, iar cand geanta e un Hermes, iar pantofii model pumps poarta semnatura Manolo Blahnik sau Louboutin, comentariile devin de prisos.

Asadar, combinatia geanta si pantofi negri nu o sa se demodeze niciodata! Tot de la Posh Spice poti sa inveti sa te joci cu pantofii in nuanta de innocent beige sau, mai simplu, nude. Acestia merg asortati atat la o poseta neagra, cat si la una alba, cu conditia ca tinuta sa fie pe negru si simpla. De asemenea, nude-ul mai este numit si „the new black", asa ca pantofii in tonuri culoarea pielii merg incaltati si la rochii in nuante glazurate ce sunt putin mai pretentioase!

Cele doua Kate

Kate Moss si Kate Bosworth sunt doua dive cu istorie in domeniul modei, asadar mergem la sigur cu alegerilor lor. Fetele au mizat pe o mini-poseta asortata unui perechi de blugi scurti si pe o geanta de piele bleu prafuit asezonata unor pantaloni skinny.

Asa ca, pentru ca e vara si jeansii sunt piesa de baza, nu ezita sa iti asortezi geanta la ei! Pentru incaltaminte si top alege nuante de maro, crem, piersiciu, roz fane - sugestiile marilor designer pentru sezonul cald.

O alta varianta

Daca vrei sa fii originala, ia exemplu de la Zoe Saldana si Demi Moore si asorteaza-ti geanta la curea si pantofii la rochita!



La premiera filmului „Losers", Zoe a optat pentru o tinuta all black cu umeri pagoda, pe care a completat-o cu o curea metalica aurie si un clutch cutie in aceeasi nuanta. Prezenta la un eveniment caritabil, Demi a mers pe o rochie gri prafuit pe care a accesorizat-o cu o centura neagra si un plic vintage asortat.

Indrazneste!

Genti, clutchuri, plicuri si posetute colorate in nuante fondate, un curcubeu stilistic curajos, adresat femeilor care stiu sa poarte cu atitudine tinutele insolite. Zoe Saldana, vedeta din Avatar, este una dintre ele si o demonstreaza cu fiecare aparitie in public.


In concluzie, dupa o radiografie atenta a pozelor, notam si tinem minte: la o tinuta all black poti asorta orice culoare de geanta; turcoazul este nuanta complementara cu movul deci mixul este unul fericit; albul, galbenul si nude-ul fac casa buna, iar tinutele in tonuri de gri, alb si negru merg completate cu o geanta culoarea lavandei.

Fii altfel

Sarah Jessica Parker: rochita nude cu auriu din tafta si dantela, pantofi peep toe metalizati, top peliculizat aqua-marine si plic asortat lui. Jennifer Lopez: rochie midi aurie, pantofi negri satinati, clutch in tonuri inchise cu insertii gold. Lectia de stil de la vedete: asorteaza-ti geanta la rochie, top sau bluza!

Tips: Starurile mai nonconformiste de la Hollywood au inceput sa isi asorteze pantofii cu rujul, sau geanta cu oja de pe unghii, un trend hot pe care il poti urma si tu! Si nu uita, oricat de interesant ar fi sa-ti asortezi diferit accesoriile, NU ESTI DEMODATA daca alegi o geanta si o pereche de pantofi de aceeasi culoare. Acest trend nu se va demoda niciodata!

ingrijirea unghiilor

Vara unghiile noastre au nevoie de mai multa ingrijire, prin simplul fapt ca sunt expuse mai des unor activitati in aer liber, de la inotul in piscina sau in mare, la un joc de tenis sau un volei pe plaja. Astfel, ele se pot rupe sau, fiind expuse clorului din piscina sau apei din mare, ajung sa se exfolieaza mult mai repede.

INGRIJIREA UNGHIILOR VARA

Indeparteaza orice urma de lac de unghii cu vata, nu cu dischete demachiante, nu cu servetele. Acestea au o textura putin mai aspra ca vata si zgarie suprafata unghiilor fara sa-ti dai seama.

Taie unghiile la lungimea dorita. Pe timpul verii foloseste o pila mai moale pentru a le da forma dorita. Daca unghiile au stat in apa mult timp, devin casante. Si o pila din metal le poate rupe. Aceleasi lucru se aplica si cand le tai: foloseste mai degraba o forfecuta, in locul unei unghiere care le poate rupe.

Inmoaie mainile in apa calduta timp de 5 minute. Adauga doua linguri din gelul tau de baie favorit, pentru a le oferi unghiilor un aspect neted si curat. Nu folosi apa prea fierbinte, iti va usca atat pielea mainilor cat si unghiile.

Poti introduce in apa o capsula de vitamina A, inainte. Vitamina A este recunoscuta pentru protectia tesuturilor epiteliale. Daca ai pielea foarte uscata ajuta si cateva picaturi de ulei de masline. Daca ai unghiile patate, stoarce o jumatate de lamaie in apa.

Daca iti tai cuticulele, desi vara este bine sa renunti al acest obicei (apa in care inoti nu este tocmai curata, iar cuticulele au rol de protectie) aplica pe maini ulei de cuticule sau o crema de maini mai subtire inainte de a le taia. Pe timpul verii pielea nu se usuca atat de tare, dimpotriva, tinde sa fie mai grasa, din cauza umezelii ridicate din aer si mai bine folosesti produse pentru piele normala sau grasa.

Daca nu iti tai cuticulele, foloseste un scrub pentru a curate mainile. Prepara un amestec de casa din ulei de masline si zahar brun. Maseaza degetele timp de 2 minute la fiecare mana si clateste bine. Apoi poti sa bagi cuticulele sub piele. Aplica o crema de maini.

Aplica lacul de unghii. In general, mai ales vara, este bine sa aplici 2-3 straturi pentru ca acesta sa reziste. Daca ai de gand sa te balacesti, mai bine folosesti un lac de unghii transparent. Lacul de unghii inchis la culoare sare repede, si nu arata prea estetic cand se intampla asta. Poti folosi si un lac de unghii mai deschis, orice modificare nu este la fel de observabila.

FORME

French
Manichiura french nu isi va pierde niciodata din notorietate. Este genul de manichiura care se potriveste in orice situatie, care arata foarte bine pe orice tip de unghie. Insa nu prea este recomandata pentru unghiile foarte scurte, deoarece le scurteaza vizual si mai mult.

Alesha

Dixon

Ovale
Forma ovala a revenit si va sta in tendinte pentru multa vreme. O astfel de forma este usor mai excentrica, mai ales daca alegi o oja in nuante tari. Insa, intr-o nuanta calda si deschisa le poti purta in orice situatie.

Dita Von Teese

Scurte si patrate
Eu una prefer aceasta forma, mai ales in timpul verii. Este usor de intretinut si eviti astfel ruperea unghiilor. Partea si mai frumoasa este ca forma acestea iti permite sa folosesti orice nuanta de oja.

Rachel McAdams

CULORI

Nuante inchise

Negrul a devenit grena inchis, mov inchis sau gri inchis vara aceasta. Este culoarea ideala pentru unghiile scurte. Alege o nuanta cat mai inchisa, care capata proprietati camelonice in functie de lumina.

Zoe Saldana

Metalice

Nuantele metalice sunt si ele ideale pentru unghiile scurte. Alege nuante de argintiu, sunt un must-have vara aceasta. Dar poti incerca fara teama si nuante de auriu sau de bronz.

Kesha

Pastel

Nuantele vesele pastelate, inspirate din culorile naturii, precum mov, roz, verde, turcoaz, albastru, sunt printre preferatele acestei veri.


Jessica Stroup

Nude

Pentru cele mai timide sau cele care prefera nuantele deschise si naturale aceasta tendinta este cea mai potrivita. Sigur ca se pastreaza de anul trecut, dar asta nu o face mai putin interesanta.

Kate Beckinsale

Neon

Unghiile vopsite in nuante neon sunt in continuare in tendinte. Pentru cele curajoase, nuantele de galben sau roz neon sunt ideale. Daca iti place culoarea, insa esti putin mai timida, alege sa-ti dai cu oja numai pe varful unghiei.

Katy Perry

Lindsay Lohan


Tie cum iti place sa-ti faci manichiura?

top 10 filme de vara

Top 10 filme de vara

Distribuie Joi, 17/06/2010 de Andreea Catrina
Nu stiu daca ti s-a intamplat si tie, dar mie mi se intampla din cand in cand sa vad un film si sa-mi inspire un anumit "ceva". Ei bine, m-am gandit sa vorbim azi exact despre sentimentul acela, mai exact despre filmele pe care le-am vazut si care, intr-un mod inexplicabil, ne-au dus cu gandul la vara, la vacanta, chiar daca subiectul lor nu era neaparat acesta.

Drept urmare, am facut pentru tine un Top 10 al filmelor "de vara". Te astept si pe tine cu propuneri, desigur, pentru a completa lista. Vara abia a inceput asa ca vom avea timp destul sa le vedem pe toate... Iata ce am ales eu:

The Beach/ Plaja (2000)

Primul film care imi vine in minte atunci cand ma gandesc la vara si vacanta este, fara doar si poate, celebrul "The Beach/Plaja" cu Leonardo DiCaprio. Chiar daca este destul de vechi, in cazul in care nu l-ai vazut pana acum, ar fi bine sa-l pui pe lista ta. Pelicula urmareste povestea unui tanar plecat in aventura vietii sale, dar si pericolele pe care le presupune aceasta aventura. Un film despre natura umana si limitele sale, despre dragoste, prietenie, riscuri si suferinta.
Trailer: aici



Fool's Gold/ Aurul nebunilor (2008)

Un alt film "de vara", de data aceasta o comedie romantica, presarata pe alocuri cu putina aventura este si "Fool's Gold/ Aurul nebunilor". Filmul ii are in rolurile principale pe Kate Hudson si Matthew McConaughey, sot si sotie aici, care incearca sa dea de urma unei comori ascunse cu multi ani in urma. Nu o sa-ti spun daca reusesc sau nu sa o gaseasca, dar pot sa te asigur ca este un film amuzant, in care vei vedea peisaje frumoase... numai bun de vazut in weekend.
Trailer: aici



The Art of Travel/ Arta de a calatori (2008)

Daca tot a venit vorba de peisaje frumoase, mi-am adus acum aminte si de "The Art of Travel/ Arta de a calatori" ... Filmul are la baza povestea unui tanar care afla ca viitoarea sa sotie l-a inselat, asa ca anuleaza nunta si pleaca singur in luna de miere, in America Centrala. Ceea ce nu stie insa este ca acolo il asteapta aventura vietii sale ...
Trailer: aici



Couples Retreat/ Vacanta all inclusive (2009)


Umorul tipic lui Vince Vaughn isi spune cuvantul in acest film. Poate ca nu este cea mai reusita comedie, dar este o comedie care te poate relaxa intr-un weekend de vara. Filmul are ca subiect vacanta a trei cupluri cu probleme, care intra intr-un fel de "cantonament" pe o insula, cu scopul de a-si imbunatati relatiile. Cat de mult ii va ajuta sau nu aceasta vacanta, vei afla doar daca vei urmari filmul.
Trailer: aici



Little Miss Sunshine/ Fiecare se crede normal (2006)

Olive are sapte ani si o singura dorinta - sa castige concursul de frumusete Little Miss Sunshine. Pentru a ajuta-o sa-si indeplineasca aceasta dorinta, familia ei porneste intr-o calatorie plina de aventuri spre California. Un "road movie" amuzant, in spatele caruia se ascunde o morala plina de profunzime.
Trailer: aici



A Perfect Getaway (2009)

A Perfect Getaway este un thriller care merita vazut. Avandu-i in rolurile principale pe Milla Jovovich si Steve Zahn, filmul urmareste povestea a doua cupluri aflate in vacanta pe o plaja izolata din Hawaii. In mijlocul acestui paradis se intampla insa si lucruri mai putin placute ... un cuplu este asasinat pe insula, iar criminalii sunt in libertate. Nimeni nu este in siguranta si nimic nu este de fapt ceea ce pare.
Trailer: aici



Letters to Juliet/ Scrisori catre Julieta (2010)

Aflata in Verona in vacanta cu iubitul sau, Sophie, o tanara care vrea sa devina scriitoare intr-o buna zi, descopera adevarul din spatele mitului scrisorilor pentru Julieta. Totodata, tanara gaseste o scrisoare veche de mai bine de 50 de ani si porneste intr-o aventura prin Italia impreuna cu expeditoarea scrisorii si nepotul acesteia, pentru a gasi destinatarul. O poveste emotionanta despre iubire, despre oamenii care cred in iubirea adevarata si despre destin.
Trailer: aici



Vicky Christina Barcelona (2008)

Cu siguranta ai auzit macar vorbindu-se despre acest film in cazul in care nu l-ai vazut inca. Vicky Cristina Barcelona este un film de Woody Allen ce are ca subiect aventura a doua prietene, Vicky si Cristina, intr-unul dintre cele mai frumoase orase din lume, Barcelona. Avandu-i in distributie pe Scarlett Johansson, Javier Bardem si Penelope Cruz pelicula este un must see! O poveste imprevizibila in care fiecare dintre noi s-ar putea regasi ...
Trailer: aici



Spread/ Playboy de L.A. (2009)

Spread/ Playboy de L.A. este o comedie simpatica despre viata unui gigolo sarmant, interpretat (cum altfel?!) de Ashton Kutcher. Nikki, personajul principal, se plimba din dormitor in dormitor, iar "victimele" sale sunt de cele mai multe ori femeile bogate. Obisnuit cu luxul si petrecerile, viata sa este data peste cap in momentul in care ramane fara bani si fara casa - va alege asadar sa traiasca la fel de iresponsabil in schimbul libertatii sale sau isi va asuma propria persoana?
Trailer: aici



Post Grad (2009)

Ce faci atunci cand termini facultatea? Iti gasesti jobul ideal, te muti intr-un apartament nou cu iubitul tau si te bucuri de aceasta noua etapa a vietii tale, nu-i asa? Sau te intorci acasa la parinti, in orasul natal, si accepti un job la care nu te-ai fi gandit vreodata, doar pentru ca nu reusesti sa te angajezi intr-un oras mare... Post Grad este un film amuzant in care orice proaspat absolvent de facultate s-ar putea regasi. Un film din care chiar poti invata ceva. Nu o sa-ti spun ce anume totusi ... asta ramane sa descoperi chiar tu!
Trailer: aici