sâmbătă, 31 octombrie 2009

Winter protection

Odata cu garderoba se schimba si ritualul de ingrijire. Schimbarile sunt mici,dar importante daca vrei sa ai pielea fina ca matasea.
  1. Fata este expusa tot timpul la praf,soare,vant,frig.Acorda multa atentie pentru: Ingrivirea tenului: Ca sa ajuti pielea sa treaca mai usor peste iarna,fa cei 3 pasi ai ingrijirii corecte si dimineata,si seara. Daca apare senzatia de uscaciune,de piele care strange, alege o crema mai grasa,care sa contina un complex de vitamine,proteine si acizi alfa.De exemplu,Milk and Honey face cream,Oriflame, cu proprietati antimicrobiene, exfoliante, calmante si hidratante.Asta nu inseamna ca trebuie sa uiti de tipul tau de ten.Aplica o crema mai grasa,cu formula superhidratanta doar in zonele in care simti disconfortul.
  2. Afara este prea frig, in casa aerul este prea uscat.Diferentele de temperatura iti pot distruge pielea,fii atenta la: Ingrijirea pielii corpului: iarna pielea devine iritata, pot aparea mancarimi. Pentru evitarea acestui disconfort, in primul rand evita baile lungi. Stiu ca esti tentat/a sa intrii in cada cu apa fierbinte,si sa uiti de frig,dar, nu este o idee buna! cu cat stai mai mult in apa si cu cat este mai calda,cu atat pielea pierde mai multa apa din interior.Incalzeste corpul cu un masaj - cu exfoliant doar 1 data pe saptamana, sau cu mainile- dinspre extremitati spre inima.Vei activa circulatia sangvina si vei elimina toxinele. Foloseste un gel de dus cat mai cremos. De exemplu Cream Oil Shower Gel,Dove . Cel mai adesea mancarimile sunt date de supraincalzirea corpului. Imbraca mai multe bluze ca sa poti regla mai usor temperatura la care te simti confortabil. Cand aplici crema de corp,deseneaza buburuze din loc in loc, iti va fi mai usor sa uniformizezi crema si vei termina mai repede. Alege un unt de corp puternic hidratant,non gras. Daca pielea e foarte uscata foloseste un ulei de corp pentru bebelusi.Vei vedea ca nu este deloc rau!
  3. Spre deosebire de pielea fetei,cea de pe maini poate fi rehidratata oricat de des,oriunde. Dar nu este de ajuns...Ingrijirea mainilor: Din fericire,acestea pot fi protejate purtand manusi. Alege orice culoare vrei,orice material,numai sa fie calduroase. Un strat de crema aplicat dimineata nu este suficient. Reaplic-o dupa fiecare spalare pe maini, pentru ca apa calda si sapunul indeparteaza stratul protector hidrolipidic. Pentru o hidratare buna ai nevoie de un bob de crema de marimea unei alune sau chiar mai putin.Maseaza repede si ferm pentru a incalzi crema,ajutand astfel la absorbirea mai rapida a cremei in piele.

2 comentarii:

Emme spunea...

Off topic: te intereseaza un link exchange? ms:x

admin spunea...

Salut daca vrei sa facem schimb de linck-uri trimite-mi mesaj la una din posturile mele cu adresa ta daca mai bagat la u in lista de blogari :P


blogu meu-->
http://seducatori.blogspot.com