luni, 1 februarie 2010

top cele mai rapide metode de frumusete

iciuna dintre noi nu isi doreste cu adevarat sa petreaca cate o ora in fiecare dimineata pentru rutina de frumusete. Mai bine zis, nu prea avem la dispozitie o ora in fiecare dimineata pe care sa o dedicam numai ingrijirii noastre. Uneori trebuie sa ne grabim, suntem in intarziere si trebuie sa trecem peste anumite etape. Iata cateva trucuri care sa te ajute sa reduci timpul petrecut in baie si in fata oglinzii in fiecare dimineata:

GRABESTE USCAREA PARULUI

Pentru a scurta timpul de uscare a parului, urmeaza pasii de mai jos, imediat dupa ce iesi de la dus:

1. Stoarce apa in exces din par.
2. Aplica produsele de coafare pe care le folosesti in mod normal.
3. Modeleaza cararea si piaptana-te.
4. Lasa parul sa se usuce, in timp ce tu te machiezi, iti bei cafeaua, imbraci copiii.
5. Usuca parul cu uscatorul, va dura de doua ori mai putin.

FOLOSESTE UNELTELE POTRIVITE

Daca doresti viteza, atunci trebuie sa investesti in unelte profesionale: un uscator de par puternic cu difuzor care va reduce timpul de uscare, o placa de intins parul si un ondulator care vor reduce timpul de coafare. De asemenea, pe piata au aparut bigudiuri electrice care iti pot usura coafarea parului. Alege bigudiuri mari si aplica-le in par dupa ce te-ai spalat, maxim 6. Vei putea modela o coafura feminina, moderna si naturala numai cu un pieptene cu dintii rari.

ONDULEURI PENTRU OCAZII SPECIALE

Cand trebuie sa ajungi la o petrecere si esti anuntata cu cateva ore inainte, umezeste parul si prinde-l la spate, rasucindu-l usor intr-un coc si fixandu-l cu o clama sau un creion (mai ales daca esti la birou).

Lasa-l asa cateva ore, si vei obtine o coafura cu onduleuri naturale, perfecta pentru o petrecere. Secretul sta indemanarea ta de a prinde cocul cat mai strans.

HIDRATEAZA

Cand esti la dus, foloseste balsam de par atat pentru par dar si unul pentru piele. Balsamul iti va hidrata pielea foarte intens, fara sa fie nevoie sa mai folosesti apoi lotiune de corp. Astfel vei reusi sa reduce timpul acordat ingrijirii pielii.

ASCUNDE COSURILE

Daca te-ai trezit cu un cos obraznic, il poti micsora foarte repede cu ajutorul unui cub de gheata. Pune cubul intr-un prosop si tine-l peste timp de 3 minute. Astfel vei reduce inflamatia si roseata. Aplica apoi putin ulei de levantica, care va dezhidrata zona problema si va distruge bacteriile.

UNGHII PERFECTE

Pentru unghii ingrijite in 60 de secunde, indeparteaza orice urma de lac de unghii, ia o lamaie, tai-o in jumatate si freaca unghiile in miezul lamaii. Unghiile se vor curata foarte bine si se vor albi. Daca aplici si un strat de lac de unghii vor arata excelent.

ANTI-FRIZZ

Daca parul tau nu te asculta si te-ai trezit cu o armata de fire rebele, uda-ti mainile cu apa si o picatura de crema de maini, apoi maseaza usor parul si prinde-l intr-un coc rasucita la spate. Asteapta 10 minute si desfa parul. Et voilà - fara fire rebele!

MACHIAJ EFICIENT

Foloseste produse multi-use. De exemplu, foloseste un fond de ten hidratant cu factor de protectie solara, care sa inlocuiasca o crema de fata atunci cand te grabesti. Sau investeste intr-un ruj care poate fi folosit ca blush sau ca fard de ochi. Vei reduce timpul pe care il pierzi cand nu te poti hotari asupra produselor ci culorilor.

Daca ai timp sa aplici numai un singur produs de make-up, apeleaza la blush, acesta lumineaza si intinereste tenul, si daca adaugi si un strat rapid de mascara vei ascunde si mai bine graba.

Daca vrei sa-ti reimprospatezi machiajul pe parcursul zilei, investeste intr-o trusa mica, cu cele mai eficiente produse: blush, un gloss, 3 nuante de fard de ochi (calda, rece, neutra). Gloss-ul este si mai eficient cand trebuie sa-l aplici cand esti in miscare, deoarece nu trebuie sa fii atenta sa nu depasesti linia buzelor.

Un comentariu:

KARMEN administrator blog - spunea...

SUPER INTERESANT !
O ZI BUNA !