joi, 7 ianuarie 2010

Machiaj pentru sezonul rece

Cum se schimba sezonul, stilistii de toate tipurile si de toate specializarile se întrunesc pentru a stabili tendintele în moda, machiaj, coafura pentru perioada urmatoare. Ne referim deocamdata la reperele în materie de machiaj, foarte importante în viata unei femei careia îi place sa fie mereu la moda.


Toamna 2009 ofera „posibilitati” pentru fiecare si tine cont de toate gusturile, astfel încât fiecare dintre noi sa se poata regasi si sa-si poata pune în evidenta stilul personal, fara a risca sa fie catalogata drept demodata.
Tendintele în machiaj se pot repartiza în doua categorii: machiaj elaborat, strident, de club pe de o parte si machiaj discret, natural pe de alta parte.
Smokey eyes ramân la putere, caci se pare ca lookul sexy pe care îl imprima nu poate fi înca detronat.
O inovatie în acest sezon este reprezentata de conturul dublu la nivelul pleoapei superioare.
Se poarta genele lungi si bogat rimelate, insistându-se în special asupra genelor pleoapei inferioare.
Fardurile pentru ochi sunt fie discrete în nuante naturale, fie metalice si intense în special pentru machiajul de seara, de club.
Sprâncenele trebuie sa fie groase si bine conturate asortate cu fardul de obraz în nuante mate.
Buzele sunt intens colorate, renuntându-se la gloss sau la rujurile discrete – rosul este culoarea forte în acest sezon.
Nimic complicat, nimic exagerat. Tendintele în machiaj pentru toamna anului 2009 includ repere pentru fiecare asa ca, orice ai alege ai toate sansele sa te integrezi de minune în trend. Important este sa optezi pentru ceva potrivit pentru personalitatea ta si prin care sa-ti scoti în evidenta punctele forte ale chipului tau

Niciun comentariu: