joi, 7 ianuarie 2010

Ten curat , fara cosuri

Fiecare dintre noi a trait la un moment dat o pseudo-drama când a realizat ca tocmai în momentul acela, când trebuie sa arati Clean & Clear bine, când trebuie sa fii impecabila, tenul tau refuza sa se conformeze cu situatia. Si chiar atunci îti apar cosuri, puncte negre, luciu excesiv si ai impresia ca aceea seara perfecta nu va mai avea loc.

Ca în orice situatie de criza este bine sa îti pastrezi calmul, sa te documentezi despre ce este vorba si cum sa remediezi situatia.

Clean&Clear îti va oferi în fiecare saptamâna informatii despre varii probleme ale tenului si solutiile salvatoare. Clean & Clear


Si tu si prietenele tale stiti foarte bine: o fata impecabila începe cu un ten super curat, care îti da încredere în tine. Cosurile nu ar trebui sa mai reprezinte o problema pentru tine. Clean&Clear te va ajuta sa fii asa cum esti tu de fapt, curajoasa si draguta, având tenul pe care ti-l doresti.


E mai simplu decât crezi: în fiecare zi, dimineata, foloseste Gelul Exfoliant pentru Curatare Zilnica. Pentru o curatare mai atenta, ai încredere în Gelul de Curatare în Profunzime. Iar daca ai tenul delicat, ti se potriveste Lotiunea de Curatare pentru Ten Sensibil. Iar la sfârsit, hidrateaza-ti pielea cu Crema Hidratanta cu Dubla Actiune.
Clean & Clear Clean & Clear
Clean & Clear te invita la concurs:
Clean & Clear
Clean&Clear îti ofera, pe lânga produse de îngrijire si sansa de a câstiga un Ipod Nano. Participa la concurs si vei primi prin tragere la sorti un Ipod Nano de ultima generatie.
Clean & Clear

Niciun comentariu: