sâmbătă, 9 ianuarie 2010

Tinute Glamorous

Anul acesta designerii si-au propus sa transforme orice femeie intr-o adevarata diva realizand tinute luxoase, cu aplicatii care iti iau ochii, precum paietele sau pietrele semipretioase) si care dau acea nota de glam pe care eram obisnuite sa o vedem doar pe covorul rosu. Aceasta regula trebuie sa ne dispara din minte caci glamorouse poate fi oricine! Trebuie doar sa transformi orice iesire in oras in propirul tau eveniment cu covor ros. Diva Hair te invata cum sa faci acest lucru!

Alege rochiile cu luciri de sirena!

Acest trend al tinutelor glam a fost promovat de case de moda precum Balmain, Burberry, Hervé Léger, Cavalli, Versace, Oscar de la Renta si altii.


Burberry



Emilio Pucci


Just Cavalli


Versace



In privinta pieselor vestimentare, favoritele designerilor au fost rochiile, insa evident ca poti extinde influenta glam si in zona accesoriilor alegand posete sau pantofi cu aplicatii pretioase.



Hervé Léger by Max Azria


Oscar de la Renta


Desi Balmain a propus pantalonii luciosi, acestia nu pot fi purtati de oricine fiind ideali pentru femeile cu picioare perfecte. In plus sunt destul de greu de asortat fara ca look-ul final sa nu fie unul vulgar care sa tinda spre kitsch. Daca totusi faci o astfel de alegere incearca sa porti in partea de sus topuri cat mai simple, care sa depaseasca linia bazinului (sub nicio forma nu purta topuri mulate si scurte) iar in picioare poarta pantofi cu platforma sau botine. In acest caz, nu purta cizmele, chiar daca sunt peste genunchi. Acestea sunt de evitat.



Balmain


3.1 Phillip Lim

In privinta culorilor, designerii au preferat tonurile metalice de auriu, argintiu si bronz, insa vedetele au mers mai departe cu acest trend si au ales pentru tinutele lor si culori mai vii precum verdele smarald, albastrul electric sau movul.
Propunerile designerilor in ceea ce priveste croiala tinutelor este destul de provocatoare, insa niciun trend nu trebuie luat neaparat ca atare. Pana si vedetele aleg de multe ori un model preferat din cele mai noi colectii ale designerilor si apoi il modifica, ii dau o nota personala astfel incat sa se potriveasca stilului lor. Poti face si tu la fel.

Iata ce gasesti in magazine:


La Redoute - 161,49 lei


ZsaZsaZsu - 999 lei


StartShiners - 99 lei


StartShiners - 99 lei


Daca nu ai crezi ca te-ar avantaja o astfel de rochie, cauta modelele midi, care ajung pana deasupra genunchilor.

Daca nici acestea nu sunt pe placul tau cauta topuri cu aplicatii lucioase. Pentru a evita ca look-ul final sa fie unul mult prea incarcat poarta aceste topuri cu blugi sau pantaloni simpli si incearcasa eviti accesoriile care au si ele, la randul lor, aplicatii stralucitoare. Ca si regula de baza, daca vei alege un top glam, mai poti opta pentru un singur accesoriu (geanta sau pantofii) care sa urmeze acelasi stil iar restul pieselor vestimentare trebuie sa fie cat mai simple, in culori neutre.

Iata ce gasesti in magazine:


La Redoute - 118,99 lei


La Redoute - 118,99 lei


La Redoute - 118,99 lei


La Redoute - 118,99 lei



Daca nici aceste topuri nu-ti plac, atunci poti oricand sa optezi pentru accesorii glam, care sa fie piesele de rezistenta ale unei tinute simple si astfel sa te scoata din banal, sa te ajute sa te faci remarcata.

Ce accesorii sa alegi?

Daca vrei sa porti si o poseta si o pereche de pantofii intr-o nuanta stralucitoare atunci obligatoriu hainele pe care le vei purta vor avea o croiala cat mai simpla si vor fi in culori neutre de alb, gri, negru sau nude.
Argintiul il vei putea asorta mereu la negru sau alb, in timp ce auriul se va potrivi cu nuantele nude sau pamantii.


La Redoute - 109,99 lei


Accesorize


Accesorize


Accesorize

Daca vrei un singur accesoriu statement atunci alege o pereche de pantofi "pretiosi". Vedetele adora pantofii cu platforma semnati Christian Louboutin care se fac remarcati prin faptul ca au varful decorat cu zeci de pietre in diverse culori astfel incat sa ii poti asorta indiferent de tinuta.
Un model asemanator, dar cu paiete, gasesti si pe site-ul Papucei.ro


Christian Louboutin


Papucei.ro - 690 lei


Iata ce alte modele mai poti alege:












Papucei.ro - 690 lei

Papucei.ro - 329 lei


Papucei.ro - 650 lei


Papucei.ro - 650 lei


Deoarece aceste modele sunt destul de incarcate obligatoriu trebuie sa iti ponderezi restul tinutei prin piese vestimentare in culori complementare, dar mate si care sa aiba croieli simple. Tu ce vei purta glam in acest an?

Niciun comentariu: