luni, 30 noiembrie 2009

Cadouri pentru EA de Mos Nicolae

Cadouri pentru EA de Mos Nicolae

Decembrie sta fix dupa colt, si asteapta ca ultimele zile de noiembrie sa se termine. Si voi va intrebati unde s-a dus vara, cand a trecut toamna si cum de ne-am pomenit cu luna cadourilor la usa asa repede?

Nu sta prea mult sa filozofezi insa... Nu degeaba am spus ca decembrie este Luna Cadourilor, pentru ca o sa ai o gramada de cadouri de cumparat pentru cei dragi, dar si de primit bineinteles. Iar cum cele mai frumoase cadouri se cumpara din timp, noi am scris pentru tine (sau iubitul tau, daca ne citeste) un ghid cu cele mai frumoase si mai interesante cadouri care se pot oferi, pentru inceput de Mos Nicolae.

Nu doar copiii primesc cadouri de Mos Nicolae. Ci si fetele cuminti. Insa ce ar vrea o adevarata egirl.ro sa Cadouri Mos Nicolaeprimeasca... Iata cateva sugestii:


1. O bijuterie speciala
O brata sau niste cercei sunt la indemana oricui, insa orice fata va fi cucerita de o bijuterie cu adevarat speciala. Noi iti recomandam pandantivul trifoi, in care poti adaposti fotografii cu tine, cu voi, cu semnificatii speciale pentru cuplul si relatia voastra.
Cadouri Mos Nicolae

2. Un suport de bijuterii glamour
Daca am amintit la primul punct de bijuterii, o alta idee ar fi sa ii cumperi un suport pentru ele. Decorix.ro iti ofera mai multe variante, potrivite pentru diferite tipuri de bijuterii. Un elegant pantof iti poate adaposti toate inelele si bratarile, in timp ce bustul-suport de bijuterii este perfect pentru orice fel de coliere.


Cadouri Mos Nicolae3. Jucarii, dar de colectie
Sigur nu vrei sa ii iei clasicul si banalul ursulet de plus, nu e asa? Insa pentru o fire copilaroasa, nimic nu este mai dragut decat un strop de dragalasenie. Noi iti recomandam insa o papusa mai deosebita, cum este cea din portelan, imbracata si in ton cu Sarbatorile in costum de Craciunita.Cadouri Mos Nicolae


4. O rama cu o poza cu voi
Sigur, ce idee minunata, si ce suvenir perfect pentru un moment special al povestii voastre de iubire. Fii insa original, si ofera-i mai multe poze, nu doar una, grupate fie cate 6 pe un cub doar cu poze, fie intr-un carusel magic sau in jurul unui ceas de perete.

Niciun comentariu: