luni, 30 noiembrie 2009

A venit sezonul rece ... purtam MANUSI

Rasfata-ti mainile in sezonul de iarna cu o pereche de manusi pufoase... si nu orice manusi, ci unele chic, din casmir, piele sau lana, care pe langa faptul ca iti vor conferi un look dragut, te vor proteja si de gerul de afara.

Manusile in sine sunt un element "hot" in acest sezon, captand atentia multor designeri. Acestea pot fi incorporate in nenumarate tinute, adaugand un plus de glamour outfitului tau.

Ca orice accesoriu, manusile pot scoate din anonimat o tinuta fada, banala. De asemenea, sunt modalitatea prin care putem adauga o pata de culoare unui outfit neutru.

Asadar, hai sa aflam care sunt cele mai importante trenduri in materie de manusi, astfel incat atunci cand mergi la cumparaturi sa alegi ce ti se potriveste mai bine.


1. Manusi de piele - nu cred ca te va surprinde aceasta alegere avand in vedere ca manusile de piele au fost mereu in trend. Dar, in acest sezon, avand in vedere importanta acordata materialelor de piele, acest tip de manusi va fi inca si mai important in tinuta ta. Fiind un model clasic, e exact ce ai nevoie, putand sa le porti atat acum, cat si peste 10 ani. Cu siguranta moda nu va spune NU la acest capitol.

Imi place modelul creat de Zac Posen, de manusi lungi, peste cot, arata perfect in combinatie cu o rochie de seara. Derek Lam in schimb a propus manusi din piele de reptila, ceea ce mi se pare o idee chiar interesanta si rar intalnita pana acum.



2. De catifea: daca vrei sa adaugi un strop de "glamour" tinutei tale, alege o pereche de manusi de catifea a la Audrey Hepburn. Elegante si sexy, se potrivesc in multe ocazii, in special la tinutele de seara. Pot fi purtate simple, ca atare, sau accesorizate cu bijuterii sau un ceas.

3. Din dantela: cu o alura extrem de nobila si eleganta, manusile de dantela pot fi purtate doar la ocazii si tinute speciale. Pentru o rochie drapata, de seara, sunt obligatorii o pereche de manusi din dantela si un plic simplu. Aparitia ta va raspandi astfel un aer sofisticat si usor "vintage".


4. Fara degete: unul din trendurile prezente pe catwalk in acest sezon a fost cel al manusilor fara degete. Fie ca sunt din piele, crosetate, din dantela sau orice alt material, nenumarati designeri au facut o pasiune pentru acest model. Avantajul unei asemenea perechi este ca poate fi folosit atat in combinatii sport, cat si elegante, a la Kate Moss, daca indraznesti !

5. Manusi crosetate: cand vine vorba de ger, nu ar trebui facute concesii. Asa ca mainile trebuie mereu protejate si ce alta metoda mai buna decat o pereche de manusi pufoase crosetate putem gasi? Aici cred ca se potrivesc in special cele in nuante vii, colorate, care sa dea viata tinutei si care sa ne imprime o stare de bine.

Hai sa vedem ce gasim si la noi in magazine:





Manusi din piele
Tara Fashion - 89,90 lei


Manusi din piele
Tara Fashion - 89,90 lei


Manusi Aldo, 159 lei




Manusi Meli Melo - 69,99 lei


Manusi piele Meli-Melo, 60 lei



Manusi Meli Melo, 29 lei


Manusi Meli Melo - 49,99 lei


Manusi cu tinte - 19 lei



Manusi La Redoute - 64,99 lei



Manusi La Redoute - 64,99 lei


Manusi din dantela - 40 lei


Manusi de catifea, Meli Melo, 29 lei


Manusi Meli Melo - 29,99 lei


Manusi Meli Melo - 19,99 lei

Niciun comentariu: