luni, 30 noiembrie 2009

Tendinte in coafura pentru sezonul rece 2009-2010
Tendinte în coafura pentru sezonul rece 2009/2010

Ma declar fericita si eu, o data în viata, de ceea ce afirma moda într-un anumit domeniu ? Concret, având în vedere ca parul meu este unul cu personalitate si care nu se supune decât pentru scurt timp ustensilelor de coafat, sunt foarte fericita ca în acest sezon se poarta volumul, nu tapat, nu elaborat ci volumul natural al parului.


Revine în prim plan parul scurt, fie el bob, fie franjurat, cu breton sau chiar foarte scurt, baietesc. Se poarta tunsorile în straturi, care pot fi cât mai multe si cât mai neregulate pentru un aspect cât mai inedit si mai plin de miscare.
Bretonul este la mare cautare dar se renunta la taieturile ciudate sau elaborate. Se prefera bretonul simplu, care cade drept pe frunte.
Sa nu crezi ca, daca esti amatoare de plete, trebuie neaparat sa renunti la ele. Poti doar sa adopti mai multe scari sau sa îti modelezi bretonul dupa tiparul enuntat anterior si gata, te-ai integrat cu succes în trend. În plus se mentin în continuare buclele mari precum si volumul natural ce poate fi obtinut prin uscare cu feonul si modelare cu mousse.
Daca nu vrei si nu vrei breton sa stii ca se poarta cararea pe mijloc si daca urasti buclele si volumul poti respecta tendintele ondulându-ti vârfurile usor spre exterior.
Pentru tinutele elegante se recomanda cocul cu volum sau parul lipit de cap si strâns spre vârf în coc sau coada. Dar, chiar si pentru ocazii speciale, merg foarte bine coafurile lejere realizate doar din perie si fixate la vârfuri cu ceara (în special pentru parul mediu).
În materie de culori, sezonul rece 2009/2010 prefera tonurile de toamna iar suvitele (daca le vrei neaparat) trebuie sa fie din aceleasi nuante cu culoarea de baza.
Închei circular articolul si ma afirm înca o data multumita de tendintele în materie de coafura pentru acest sezon pentru ca ni se permite sa fim naturale, libere, inventive, având posibilitatea de a alege exact ceea ce ne place si ce ni se potriveste, fiind în acelasi timp în pas cu moda.


Niciun comentariu: