miercuri, 2 decembrie 2009

13 Idei de coafare pentru petrecerea de Revelion

Mai este exact o luna pana la petrecerea de Revelion, insa daca vrei sa fii fermecatoare atunci ar trebui sa-ti faci din timp "temele" si sa iti planuiesti nu doar cu ce te vei imbraca ci si cum iti vei aranja parul. Mai jos, gasesti cateva idei care sa te inspire cand iti alegi coafura pentru minunata noapte dintre ani. Cu cateva aparate si produse de styling dar si accesorii vei putea obtine chiar tu aceste coafuri. Daca nu esti chiar atat de indemanatica, priveste partea buna a lucrurilor: ai la dispozitie 1 luna sa exersezi!


COC DE DIVA

Poti sa alegi un coc precum cel al Evei Longoria.

Onduleaza tot parul. Pastreaza cateva suvite care sa iti incadreze fata iar restul parului fixeaza-l la spate, suvita cu suvita, folosind cateva agrafe si ace de par. La final pulverizeaza putin fixativ care sa iti dea siguranta ca parul tau va sta la fel de bine toata seara.

COC TAPAT SI ACCESORIZAT

Daca preferi stilul vintage, mai feminin, atunci cel mai simplu este sa adaugi un accesoriu desoebit. Ia exemplu de la Eva Mendes care a adaugat unui coc simplu, tapat, un accesoriu de par din pene. Poti, de asemenea, sa adaugi o bentita, precum Salma Hayek, care sa inspire feminitate, daca iti doresti un look de printesa moderna.

In ceea ce priveste taparea parului, daca nu stiai deja, acest procedeu se realizeaza folosind un pieptan cu zimti desi. Parul se ia suvita cu suvita si se piaptana de la varfuri spre radacina, pana capata acel aspect de ciufulit, incalcit chiar. Netezeste doar parul de deasupra pe care trebuie sa-l aranjezi pe spate, unde il poti prinde intr-un coc simplu, rasucit, fixandu-l cu agrafe si ace de par.

ONDULEURI SENZUALE

Daca nu doresti sa dai prea multa atentie parului tau si preferi sa ii oferi libertatea naturala de miscare, atunci opteaza pentru onduleuri foarte largi, indiferent de lungimea parului tau. E de ajuns sa folosesti o spuma de par delicata, apoi sa strangi in pumn suvitele pana ce capata aspectul suvitelor Victoriei Beckham. Poti, de asemenea, sa alegi un look clasic si sofisticat precum cel ales de Reese Witherspoon. Usuca bretonul mai intai, netezindu-l cu o perie cilindrica. Atunci cand parul este complet uscat, aplica spuma de par si folosind un ondulator modeleaza onduleuri largi care sa porneasca din dreptul urechilor. Daca te deranjeaza bretonul, prinde-l sub par, cu o agrafa mica, in dreptul urechilor.

PUNK

Daca esti mai rebela din fire si preferi tinute iesite din comun, atunci poti alege si o coafura mai deosebita. Coama tapata este cea mai buna optiune, indiferent de lungimea parului tau. Jennie Garth demonstreaza originalitate cu o coafura interesanta: parul bine strans si impletit in parti si o coama tapata data pe spate, o coafura excelenta pentru fetele cu atitudine. O astfel de coafura poate fi adaptata si pentru parul lung, cum demonstreaza provocatoarea Shakira, cu o coama inalta si suvite bine intinse.

Iata din nou doua exemple potrivite atat pentru femeile cu parul lung, cat si pentru cele cu parul mai scurt si extrem de moderne. Jennie Garth a fost coafata astfel al premiera filmului New Moon, din 16 noiembrie, in timp ce Shakira a optat pentru un look asemanator atat la Babi Awards (26 noiembrie) cat si la un eveniment ce a avut loc in luna octombrie.

RETRO

Onduleurile anilor 1950, specifice focoasei blonde Marilyn Monroe sau senzualei Jane Russell sunt la moda si in aceasta iarna, fiind de cateva sezoane fruntase in topuri. Pentru a realiza aceste coafuri ai nevoie de cateva bigudiuri nu foarte mari. Unul dintre ele trebuie aplicat pe linia bretonului, intr-o parte iar restul bigudiurilor le poti pune aleatoriu. Ai doua variante: cea a lui Jennie Garth, potrivita pentru femeile cu parul scurt sau cea a Lindei Evangelista, potrivita pentru cele cu parul mai lung. In acest ultim caz, parul poate fi prpins la spate intr-un coc simplu fixat tot cu agrafe.

ROCK'N'ROLL

Iata doua idei interesante de coafare pentru fetele cu o personalitate rebela. Look-ul un picut salbatic si umed al lui Kristen Stewart este modelat din suvite rasucite. La radacina parul este tapat, apoi suvitele din breton sunt prinse pe spate intr-o "dezordine" bine gandita. Este minunat sa observi ca o actrita incalca regulile glamour si prefera sa isi arate personalitatea.

Anna Lynne a preferat sa respecte regulile, dar sa obtina un look la fel de rebel printr-un coc simplu, evidentiat de bretonul dat intr-o parte, usor tapat la radacina. Parul a fost in prealabil uscat cu o perie mare, cilindrica, pentru a da si mai mult volum dar si pentru a da acea forma varfurilor care sunt putin rasucite.

ROMANTIC

Daca esti foarte feminina si iti plac coafurile simple si romantice atunci ia exemplu de la Jennifer Morrison care a combinat un coc simplu cu un breton impletit spic, rezultand un look senzual si cuminte, dar original. Afla AICI cum iti poti modela parul la spate.

Leona Lewis ne oinspira la o coafura la fel de originala, lasand liber si bine intins bretonul si prinzand lejer la spate suvitele din parti. Restul de par cade lejer pe umeri, ondulat, realizand un contrast interesant cu bretonul neted.

Niciun comentariu: