joi, 10 decembrie 2009

Goana dupa cadouri

Probabil ca va amintiti comedia in care Arnold Schwartzenegger incearca cu disperare, in Ajunul Craciunului, sa puna mana pe jucaria mult visata de baietelul sau, dar si de toti ceilalti copii din oras! Desi ne-a smuls cateva hohote de ras, cred ca nimeni nu ar vrea sa fie in postura lui de Sarbatori.

Ziarele si revistele titreaza deja inceputul goanei dupa cadoul de Craciun. Poate ca nu ne-am hotarat inca asupra celui mai inspirat cadou, dar cu siguranta acesta este subiectul de actualitate in minunata luna a cadourilor!

Ne dorim sa alegem cadoul potrivit, care sa starneasca atata bucurie si incantare in ochii celui drag, incat sa-i aminteasca de ce si cat de mult iubim!

Ne dorim sa il putem oferi in singurul moment magic (oficial) din an - Craciunul - si sa aratam grozav atunci cand o facem, ca sa fie un moment perfect, plin de caldura si emotie.

Noi am facut o lista a celor mai inspirate cadouri si, surpriza, am ajuns la concluzia ca lenjeria intima nu trebuie sa lipseasca de pe lista cadourilor.

De ce?

Pentru ca este o surpriza incantatoare in egala masura pentru ea, cat si pentru el.
Pentru ca ne face sa fim si mai frumoase.
Pentru ca ne reafirma feminitatea si puterea de seductie.
Pentru ca sexy este noul trend, dar musai intr-o maniera feminina.
Pentru ca este cel mai frumos cadou egoist dintre toate si da, toate femeile merita sa fie putin egoiste, macar din cand in cand!

Noi va recomandam Magielle Lingerie Boutique, pentru modelele chic de lenjerie intima si lounge, pentru ofertele speciale, pentru ca a intrat recent in Top 20 magazine online din Romania, realizat de revista ELLE si, nu in ultimul rand, pentru a evita nebunia care cuprinde orasul in aceasta perioada.

Iata si cateva recomandari din partea stilistului nostru:

Va invitam sa vizitati Magielle Lenjerie Boutique, dar si blogul de cochetarii, pentru sfaturi si cadouri inspirate. Enjoy!

Niciun comentariu: