duminică, 27 decembrie 2009

Stilul Zsa Zsa Zsu!

Inca de prima data cand am intrat pe Zsa Zsa Zsu.ro mi-au atras atentia celebrele fustite tutu, devenite parca, peste noapte, piese must-have in garderoba oricarei fashioniste dar si celelalte piese vestimentare cu usoare influente retro.





Zsa Zsa Zsu imbina pasiunea pentru moda cu maiestria atelierelor de creatie si cu calitatea ireproaabila a materialelor.

Creativitatea si inspiratia stau la baza design-ului avangardist al produselor zsa zsa zsu, care se innoiesc cu fiecare sezon in functie de tendinte. Fiecare piesa vestimentara este meticulos gandita, pertinenta si confectionata cu indemanare.


Produsele sunt create in Romania in colaborare cu cei mai priceputi artisti si ateliere de creatie, in serie limitata, unicate si cu materiale pretioase de la cei mai buni producatori din SUA si Europa : Franta, Italia, Spania, Marea Britanie etc.


Inca un plus al acestui magazine online atat de chic este acela ca rasplateste fidelitatea clientilor sai prin e-Gift Card-uri valorice, care pot fi transformate in discount-uri sau produse zsa zsa zsu.


Oricare dintre noi poate transforma noile tendinte de moda in favoarea sa, lucru care influenteaza modul nostru de viata, bucuria noastra de a trai. Pentru ca fiecare dintre noi este un fluture colorat, cu aripile diferit imprimate.

Contact:
http://www.zsazsazsu.ro/

Niciun comentariu: