vineri, 18 decembrie 2009

:X cizme si botine pentru iarna :X

Toamna iarnaDaca vara ne-am intrecut in a purta pantofi cat mai deosebiti, cu tocuri cat mai inalte si in culori din cele mai variate, iarna, si zapada care a venit deja, ne calmeaza putin gusturile, obligindu-ne la culori inchise si modele mai comode, pentru a putea strabate drumurile inzapezite si asfaltul inghetat.

Colectia City Chic, creata special pentru tine de compania producatoare de incaltaminte Class Shoe din Cluj-Napoca - companie recunoscuta pana nu demult doar pe pietele externe, disponibila pe www.incaltamintecitychic.ro, vine sa te salveze dintr-o lume a unor cizme in modele monotone. Colectia City Chic -cu modele casual sport si casual elegant -iti propune alaturi de clasicul negru- culori interesante de gri, maron sau alb unt-pe texturi de piele mate -catifelate, accesorizate cu elemente de decor, precum suvite de piele impletite sau fundite, butoni metalice sau cusaturi contrast, dind personalitate modelelor. Pentru un look mai jucaus, City Chic iti propune cizme decorate cu nasturasi sau catarame, pentru o tinuta casual-eleganta speciala. Cizme sport Noua ne-au facut cu ochiul cizmele decorate cu fundite si butoni de metal, existente atat in varianta din piele alba, cat si neagra. Dupa ce le-am testat iti putem zice ca tocul gros de 7cm este extrem de comod, iar modelul iti permite sa le porti atat cu fuste, cat si cu pantaloni skinny, bagati inauntru. Daca si tie iti plac le poti cumpara la pretul de 295.9RON, de pe www.incaltamintecitychic.ro.

In ceea ce priveste trendul talpilor platforma, ele raman in moda, fiind preferate, alaturi de clasicul toc de 7-10 cm. Spre marea satisfactie a acelora dintre noi care prefera incaltamintea eleganta, dar comoda, designerii au adus din nou in acest sezon in actualitate si talpa joasa.

Daca in sezonul rece 2009 ai de gand sa strabati lumea in lung si-n lat, City Chic iti propune modele trendy si extrem de confortabile. Vei avea o alura sportiva si vei putea sa-ti asortezi cu usurinta aceste modele la vestimentatie. Botine iarnaPreferata noastra insa este o pereche de cizme in nuante de bej sau maro, prevazute cu o decoratiune textila, disponibile la PROMOTIE la super oferta de 98.9RON.

Garderoba ta de iarna nu are cum sa fie completa fara cel putin o pereche de botine, care ti se vor potrivi la tinutele tale mai elegante, complimentind rochii, fuste sau pantaloni in functie de stilul pe care il vei alege. Pe www.incaltamintecitychic.ro gasesti diferite modele de botine, pe care le poti adapta la stilul personal. Noi iti recomandam botinele din velur cu siret si ciucure decorativ, perfect incadrate in tendintele acestui an, care se potrivesc atat unei tinute elegante, cat si unui outfit casual. Le poti gasi in 2 variatii de culoare, gri si negru, la pretul de 189.5RON.

Niciun comentariu: