duminică, 27 decembrie 2009

Ghidul rochiilor de revelion

Avand in vedere ca pana la sarbatorile de iarna zilele sunt numarate, ar fi bine sa stabilim cat mai repede ce tinuta vom purta in noaptea dintre ani. Si pentru ca evenimentul e unul special, asa ar trebui sa fie si tinuta. Diva Hair a facut o selectie special pentru tine, ca sa iti facem cat mai usoara alegerea.

Ai la dispozitie o gama larga de modele: de la clasica rochie lunga, in forma de sirena sau drapata, pana la little black dress, rochii asimetrice, sau rochii scurte, foarte sexy.

Atingeri de matase
Pentru o tinuta eleganta, de seara, matasea poate fi alegerea perfecta. Aceasta confera un aer elegant si foarte senzual tinutei tale, asa ca poti lua in considerare un asemenea material pentru rochia de Revelion. Asorteaza o rochie de matase cu un sirag de perle, un plic si, de ce nu, o pereche de manusi elegante. Cu siguranta vei avea o noapte de Revelion pe cinste.

 Zsa Zsa Zsu - 349 lei

One shoulder


Shopping Gallery - 187 lei

Rochiile asimetrice, cu un umar la vedere au fost un adevarat trend in 2009, asa ca poti incheia anul purtand o asemenea creatie. Ca model, ai la indemana atat rochite midi, mulate sau usor conice, dar si foarte scurte, special pentru niste picioare demne de invidiat. La capitalolul culori ai mana libera: poti opta pentru culori nude, roz fondant, un clasic negru sau nuante metalice.
Clasic, dar mereu la moda: rochia lunga
In cazul in care mergi la o petrecere cu un dress code strict, rochia lunga e alegerea care nu poate da gres, atat timp cat modelul e unul simplu, dar de efect. Ai grija, nu alege o rochie lunga cu detalii exagerate, opteaza mai degraba pentru ceva clasic, poate o rochie drapata, dintr-un material delicat precum organza sau sifonul.


Tara Fashion - 186 lei


Detalii de budoir:


Tara Fashion - 122,43 lei
Daca preferi o tinuta care sa emane senzualitate si romantism, poti opta pentru o rochie din dantela, voal sau tull. Combin-o cu bijuterii discrete si niste stilettos negri cu toc inalt si aduga un accesoriu chic de par.
Rochia drapata:
Un alt trend important in materie de rochii in acest sezon a fost reprezentat de rochia drapata. Balenciaga, Lanvin sau Givenchy sunt doar cateva din casele de moda in a caror colectie am putut regasi rochii drapate.


Za Zsa Zsu - 299 lei

Mini Pentru niste picioare frumoase, si o talie de viespe, o rochie mini este un MUST. Fie ca alegi una neagra, de catifea , sau mergi pe o culoare electrica, nu exagera cu accesoriile. Lasa rochia sa isi faca efectul si opteaza pentru detalii minimaliste: un plic simplu, sandale sau botine peep toe si o coafura vintage sau un coc spaniol.



Shopping Gallery - 125 lei


Tinuta semnata Diana Bobar
http://www.sofashon.com/


Star Shiners - 149 lei


Star Shiners - 159 lei

Pentru fiecare varsta:

20 de ani

La 20 de ani ar trebui sa nu te dai in laturi de la nicio combinatie, sa experimentezi, sa fii originala si mereu chic. Alege rochii feminine, sexy si sofisticate, scurte sau midi, in culori neon, sau nude, orice care iti pune corpul cat mai bine in evidenta.


Tinuta Ludmila Corlateanu
http://www.ludmilacorlateanu.com/


Tinuta semnata Diana Bobar
http://www.sofashon.com/



Shopping Gallery - 187 lei


Shopping Gallery - 187 lei

30 de ani

O rochie drapata ar fi alegerea perfecta. De asemenea, poti opta si pentru o little black dress, in combinatie cu un set de bijuterii sau perle si manusi pana la cot a la Audrey Hepburn.


Tinuta Ludmila Corlateanu
http://www.ludmilacorlateanu.com/


Shopping Gallery - 75 lei


Shopping Gallery - 187 lei


Shopping Gallery - 125 lei

40 de ani

Eleganta si simplitate sunt cuvintele definitorii pentru tinuta ta de Revelion. Poti alege o rochie simpla, cu bretele in culori nude sau rochii drepte cu maneci trei sferturi.


Shopping Gallery - 187 lei


Zsa Zsa Zsu - 149 lei


Tara Fashion - 125,93 lei


Tara Fashion - 160,93 lei

50 de ani

La aceasta varsta, o tinuta cu gust ar putea fi compusa dintr-o rochie lunga, din matase sau organza, un plic elegant si o capa din blana. In ceea ce priveste culorile, negrul ramane baza, dar nu sunt de ocolit nici nuantele metalice, rosul burgund sau griul.


Tara Fashion - 116,55 lei


Tara Fashion - 116,55 lei

Te-ai hotarat ce vei purta?

Niciun comentariu: