joi, 10 decembrie 2009

Piele frumoasa prin TERMOSOC

Exista o modalitate prin care ne putem pune pielea la lucru astfel încât sa fie elastica si neteda si sa scape de celulita sau mai stiu eu ce alte aspecte neplacute. Vorbim despre termosoc, bazat pe principiul dusului scotian, care functioneaza alternând senzatia de cald si cea de rece.


Tratamentul se efectueaza cu ajutorul unui aparat, au aspectul unui ciocan, care are un pol care ajunge la temperatura de 40 de grade si un alt pol caruia îi scade temperatura pâna la 4 grade. Acesti doi poli sunt presati alternativ pe suprafata pielii (pe care au fost aplicate initial creme sau lotiuni specifice pentru problema ce urmeaza a fi remediata) determinând-o sa se contracte sau sa se întinda în concordanta cu socul termic oferit. În acest fel pielea face gimnastica si îsi recapata elasticitatea atât de necesara pentru un aspect tânar si sanatos.
Prin termosoc sunt absorbite mult mai bine substantele din cremele sau lotiunile specifice aplicate pe piele, este stimulata circulatia sanguina, creste tonusul muscular, se închid porii, dispare aspectul de coaja de portocala, sunt îndepartate celulele moarte, se recapata aspectul catifelat si ferm al pielii.
Asadar tratamentul de remodelare numit termosoc este unul cât se poate de benefic, senzatia neplacuta provocata de alternanta temperaturilor extreme este usor de suportat, iar la vederea rezultatelor orice disconfort este uitat ca prin farmec dorinta fiind aceea de a stabili cât mai curând urmatoarea întâlnire.Niciun comentariu: