joi, 3 decembrie 2009

Cizme UGG...Pro sau Contra??

Originare din Australia, cizmele UGG au devenit populare mai ales dupa ce vedetele au inceput sa le poarte indiferent de sezon. Fie iarna sau vara, am putut vedea celebritati incaltate cu UGGS, atat in combinatii sport, cat si casual.

Am tot sesizat in ultime vreme atat comentarii pozitive dar si contra acestor cizme. E adevarat, unele femei le iubesc si le considera indispensabile in garderoba, in timp ce altele nu le-ar purta nici platite. E adevarat ca nici modelul nu avantajeaza orice tip de silueta. Mai ales pentru un model scurt, sunt necesare niste picioare lungi si slabe.

Dar ce e atat de special legat de aceste cizme? Ugg boots au fost create in Australia, in anii '60, prima oara fiind desinate ciobanilor. Sunt fabricate din blana de oaie si, cel mai important, sunt termoizolatoare, ceea ce inseamna ca le porti purta cu incredere atat iarna, dar si vara, fara sa iti faci grija ca piciorul ar putea transpira.

In galerie gasesti imagini cu vedetele care poarta aceste cizme dar si trei tinute, cu produse din magazinele online, care sa te inspire in cazul in care iti place sa porti cizmele UGG.

Tu ce parere ai despre acest trend? Ai purta cizme UGG?



Niciun comentariu: