joi, 17 decembrie 2009

Coafuri simpe si rapide pentru orice ocazie

Coafurile de ocazie sunt o adevarata provocare pentru multe dintre femei! Se presupune ca acestea trebuie sa fie complexe, incarcate si trebuie sa dea batai de cap atat hairstylistului cat si purtatoarei. Dar adevarul este ca o nota de simplitate te paote scoate din anonimat! DivaHair.ro iti ofera 4 idei pentru coafuri de ocazie simple, usor de realizat si relaxate pentru un look irezistibil!
Pentru ca se apropie doua sarbatori speciale, cand orice femeie trebuie sa arate fantastic, ne-am hotarat sa apelam la cunostintele unui specialist in hair style care sa ne ofere cele mai interesante trucuri de coafare.

Elisabeta Pintileasa, de la salon "Hair, Wellness and ...more", a fost cea care ne-a aratat cum ne putem coafa de Craciun si de Revelion. Evident ca aceste idei ne pot inspira pe tot parcursul anului, astfel ca in 2010 sa fim si mai aproape de statutul de DIVE!

Inainte de a-ti coafa parul, spala-l cu produse pentru volum si aplica putina spuma. Pentru a realiza coafurile urmatoare este necesar sa-ti pui parul pe bigudiuri mari, pentru voum si sa le lasi timp de 15 minute. Deoarece parul a fost deja uscat si dat doar cu putina spuma, va fi suficient pentru ca parul tau sa formeze cateva bucle perfecte.



Pentru a realiza mai departe coafura ai nevoie de cat mai multe agrafe.

COAFURA 1

Lasa, in fata, doua suvite libere (daca ai breton cu atat mai bine) pe care le poti aranja fie cu carare pe mijloc fie intr-o parte, in functie de cum esti obisnuita si cum iti sta mai bine.

Restul parului se trage din dreapta catre stanga si se aplica agrafe de jos in sus, exact la jumatatea capului. Pentru a nu se vedea agrafele dar si pentru un efect mai spectaculos, rasuceste pe degete doua bucle, una sub alta, pe care le fixezi tot cu agrafe.

In partea din stanga se mai aplica 2-3 agrafe. Poti alege ca una dintre agrafe sa fie decorativa, sa se asorteze cu tinuta pe care ai ales sa o porti. La final pulverizeaza putin fixativ pentru a fi sigura ca vei arata perfect intreaga zi!



COAFURA 2

Rasuceste tot parul din partea dreapta catre stanga, pana dupa jumatatea capului. Fixeaza coada rasucita cu agrafe. Pentru a prinde cat mai bine parul este recomandat sa pui agrafele incrucisate.



Aceeasi operatiune se repetam si de la stanga catre dreapta. Pentru a face o codita chic, se imbina cele doua suvite rasucite si se prind cu o clama decorativa sau orice alt accesoriu pe care il ai in casa si care va avea rolul de a ascude cateva agrafe dar si de a inveseli coafura.




COAFURA 3

Se ia o suvita groasa din patea stanga, se piaptana bine si se fixeaza cu agrafe in spatele urechii dreapte. Acelasi lucru se procedeaza si cu suvitza din partea dreapta care se tragem catre stanga, spre ureche. Se rasuceste spre interior si se prinde cu agrafe.




COAFURA 4

Aceasta coafura este speciala pentru cele care vor sa obtina bucle frumoase fara sa foloseasca ondulatorul care le-ar putea distruge parul.

Piaptana parul pe spate lasand liber doar bretonul. Imparte parul in suvite. Fiecare trebuie data cu spuma si rasucita pe o perie cilindrica. Lasa sa se usuce putin parul si sa prinda forma dorita si apoi desfa suvita de pe perie. Daca nu ai mai multe astfel de perii in casa poti folosi una singura pe care sa o muti pe fiecare suvita in parte, insa desigur va dura ceva mai mult. Efortul va merita pentru ca parul tau va arata ca si cum ai fi petrecut cateva ore bune la salon.

Niciun comentariu: