vineri, 18 decembrie 2009

Cocul o alternativa simpla si eleganta

Daca de sarbatori nu doresti sa-ti lasi parul desfacut ci vrei sa-l prinzi intr-un coc chic, poti alege din cele patru variante prezentate de Liza, de la salonul "Hair, Wellness... and more". Tehnicile sunt dintre cele mai simple astfel incat orice incepatoare sa isi poata realiza o coafura deosebita, care sa o avantajeze.

COCUL 1

Pornind de la coafura 3 prezentata in articolul precedent, poti realiza un coc deosebit.

Restul parului, ramas liber se rasuceste intr-o parte, ca o funie sau sub forma de opt si se fixeaza cu agrafe. Tot pentru spectaculozitate, poti accesoriza acest coc dupa bunul plac.





COCUL 2

Piaptana parul pe spate. Imparte-l in doua. Partea de sus o vei rasuci in interior, de la dreapta spre stanga, lasand varfurile afara. Fixeaza cat mai bine parul cu agrafe. Cu partea de jos se procedeaza la fel, doar ca se va rasuci de jos in sus tot de la dreapta spre stanga. Varfurile vor ramane tot neprinse, insa bucla formata va trebui sa o fixezi cu agrafe.



Intre cele doua suvite rasucite, poti sa-ti prinzi o floare decorativa. Liza a folosit o floare alba, cu pene, insa depinde doar de tine ce vei alege. Important este sa se asorteze cu tinuta.

COCUL 3

Prinde tot parul ca si cum ai vrea sa faci o coada la ceafa, doar ca o rasucesti de jos in sus. Bucla mare obtinuta se fixeaza in agrafe. Pune cat mai multe, astfel incat cocul tau sa fie de neclintit. Prinde agrafe si in parti. Poti lasa cocul astfel sau poti aplica tot felul de funde, lantisoare, flori, altfel spus accesorii care intotdeauna fac orice coafura mai interesanta!

COCUL 4

Un alt coc usor de realizat este acela pe care il facem toate inainte de a intra in dush, doar ca nu il prindem in cleste, ci cu agrafe.

Trage parul din partea dreapta catre stanga pana la jumatatea capului si prinde-l in agrafe. Partea din stanga o rasucim catre jumatatea capului unde deja sunt prinse niste agrafe pe care astfel le vom acoperi cu suvita noastra rasucita. La final se prinde totul cu ace de par si cu agrafe iar varfurile ramase libere se modeleaza si se aranjeaza in forma dorita.


Contact:

http://www.hairwellness.ro/

Strada Sibiu nr.17
Telefon: 031.424 1902
Mobil: 0729.517.597
Mobil: 0730.592.611
office@hairwellness.ro

Niciun comentariu: