joi, 10 decembrie 2009

9 secrete de coafare ale vedetelor

Multe dintre vedetele vesnic prezente printre blitz-urile fotografilor reusesc sa ne uimeasca cu aparitii impecabile, fie ca sunt observate la o plimbare in parc, la cumparaturi sau in drum spre platoul de filmare. Tot ele recunosc ca, oricat de multi bani ar avea, este destul de dificil sa beneficieze de serviciile unui hairstilist in fiecare clipa, de aceea invata anumite trucuri de la acesti specialisti. Aceste trucuri se pare ca le reusesc, pentru ca multe dintre ele afiseaza coafuri simple, dar impecabile in orice ocazie. Este timpul sa descoperim cateva dintre aceste secrete:

JENNIFER ANISTON

Jennifer este prima pe lista in topul vedetelor cu cel mai frumos par. In primul rand, ea a stiut ca mana unui stilist bun ii va oferi si cea mai buna solutie, iar parul tuns in scari cu suvite drepte i s-a potrivit de minune. Cum reuseste sa fie impecabila mereu? Se pare ca foloseste cele mai bune produse de ingrijire si de coafare a parului. "Nu fac rabat cand vine vorba de parul meu. Mi-am demonstrat singura ca intr-adevar un produs de calitate ma poate ajuta in a coafa parul asa cum imi doresc, indepartand lupta cu firele rebele."

RIHANNA

Probabil sfatuita de stilistii ei, Rihanna a adoptat o tunsoare deosebita care a scos-o din anonimat si a facut furori pe intreg mapamondul. Insa o astfel de tunsoare este greu de intretinut, iar Rihanna reuseste sa o afiseze impecabil de fiecare data. Secretul ei? "Cel putin o data la doua saptamani fac o vizita stilistului pentru a ma tunde. Am observat ca tunsorile regulate ma ajuta in coafarea parului si mentin aspectul finisat al acesteia."

EVA LONGORIA

Eva ne-a obisnuit cu o prezenta foarte feminina si foarte dichisita si nu se dezminte niciodata cand fotografii o suprind, afisand intotdeauna o coafura impecabila dar foarte naturala. "Prietenul meu cel mai bun este ondulatorul. Imi spal parul, aplic un balsam fara clatire pentru a inlatura firele rebele, putina spuma si ma folosesc de ondulator numai pe varfurile parului, ondulandu-le in directii aleatorii."

KATE HUDSON

Parul blond, stralucind de sanatate al frumoasei actrite este o mostenire de la mama sa, Goldie Hawn. Si onduleurile sunt tot o mostenire, care insa ii fac viata grea vedetei, parul ei fiind subtire si predispus la aparitia firelor de par rebele. "Sunt mandra de parul meu, dar l-am imblanzit foarte greu. Am descoperit ca felul in care folosesc uscatorul ma ajuta in asta: folosesc numai uscatoare cu putere intre 1500 si 1800 de wati, cu difuzor. Iar daca am timp, prefer sa las parul sa se usuce natural, aplicand numai balsam fara clatire, un ser anti-frizz si onduland suvitele prin strangerea lor in pumn."

PARIS HILTON

Paris a reusit in ultimii ani sa se impuna cu un stil foarte feminin si foarte optimist. Optimista este si cand vine vorba de parul ei. Avand un par cu firul foarte subtire, Paris a ales un bob simplu scurt care sa mascheze acest defect. Insa acest bob nu are prea multe optiuni de coafare. "Am un dulap plin numai cu accesorii de par: bentite, panglici, clame, flori. Stiu ca tunsoarea mea nu-mi permite prea multe optiuni, de aceea apelez la astfel de accesorii care sa faca legatura cu tinuta mea sau cu starea mea de spirit."


TAYLOR SWIFT

Cine nu ar invidia-o pe Taylor pentru parul ei cret? Ce face ea pentru a avea un par atat de frumos? "De mica lumea imi lauda parul cret, insa pe masura ce am crescut am facut ceea ce face orice adolescenta, am incercat sa ma lupt cu el si sa il indrept. De indata ce am beneficiat de serviciile unui specialist, am fost suprinsa sa aflu ca nu trebuie sa ma lupt cu textura lui naturala." Iata secretul ei, foloseste cele mai bune produse pentru par cret si lasa parul sa isi exprime naturaletea.

JESSICA SIMPSON

Chiar si in timp ce citesti acesti articol, exista cateva vedete care apeleaza la trucul Jessicai Simpson: extensiile de par. Pe piata au aparut acum extensii cu aspect foare natural, in toate formele si culorile, care sunt foarte usor de prins. "Cand ma grabesc, nu fac altceva decat sa pieptan bine parul si sa adaug cateva extensii. Am o intreaga colectie de extensii: suvite lungi, ondulate, foarte crete. Sunt salvarea mea in situatii de urgenta."

JENNIFER LOPEZ

Jennifer este o alte vedeta care nu s-a lasat niciodata suprinsa cu parul in dezordine. Poate ca asta se datoreaza si faptului ca are un par bogat si des, insa are si cateva secrete. Cel mai important l-a invatat de la stilistul ei: "Am invatat sa imi prind parul in diferite cocuri: simplu si bine strans si intins; lejer, cu suvite libere pe fata sau cu bretonul tapat. Am inteles repede ca un coc poate fi salvarea mea cand ma grabesc. Daca adaug si o pereche de ochelari de soare, chiar ca am scapat."

JESSICA ALBA

"Coada de cal este cea mai buna prietena a mea, mai ales de cand sunt mamica.", spune Jessica. Se pare ca in momentele de graba, ea isi prinde parul rapid intr-o coada de cal, insa tine cont de cateva detalii: il prinde intotdeauna cu un elastic care sa nu se observe si acorda o atentie speciala aspectului cozii. "Folosesc un ondulator pe varfuri, pentru un aspect cat mai natural, sau pieptan bine coada pentru a fi cat mai dreapta. Nu o las in voia sortii, pentru ca ar parea neingrijita."

Niciun comentariu: